Salı, Haziran 28, 2011

BU GÜNLER GÜZEL GÜNLER

Güzel gün ve güzel günler...
'Bu güzel güne-günlere tarih düşmek gerek' diye düşündüm...


Prensesim ikinci sınıfını da başarıyla bitirdi, artık üçüncü sınıf öğrencisi. Önümüzdeki ders yılını da başarılarla geçireceğine eminim. Bu yıl son derece disiplinli ve başarılı bir yıl geçirdi, genel sınavlarda (SBS) Türkiye birinciliği de dahil olmak üzere hep ilk üçlerde olarak güzel dereceler elde etti. Okulunun yanı sıra Kadıköy Belediyesi'nin piyano kurslarına devam etti ve orada da çok başarılı oldu. Piyano öğretmeninin yönlendirmesi ile de ailece çok istenilen Konservatuar sınavlarına girdi. Birinci sınavı başarıyla atlattı ve ikinci sınavda başarısını perçinleyerek beşyüz kişi içinden alınacak olan beş kişiden biri oldu. Prensesim artık Üniversiteye ilk adımla yarı zamanlı konservatuar piyano öğrencisi...

Annesi, babası ve kardeşiyle tatilde olan Prensesimi bugün yeni ek okuluna anane olarak ben kayıt ettirdim. Bu güzel görev bana düştüğü için de çok mutlu oldum. Gerçi "velisi ben olacağım" dediğimde annesi hemen elime kendi kimliğini sıkıştırdı ya:))

Uzun süre olmuş okul kapılarında, kayıt sıralarında beklemeyeli, çok heyecanlandım, çooook gerilere gittim. Heyecanlı ve bir o kadar da güzel (miş). Anadolulisesi sınavlarını, üniversite sınavlarını, kayıtlarını bir zamanlar çifter çifter yaşamıştım ama meğer sadece anılar kalıyormuş bugüne, heyecanlar an'lara mahsusmuş...



Bu da Tontişim, 'o' da eğitim hayatına ana sınıfı olarak adımını attı dün. Okulunu seçti ve annesi kaydını yaptırdı. Öyle "ben istedim sen gidiceksin" değil, kendi istediği okul olmalıydı gideceği. Seçenekleri sundu anne-babası ve kendisi görmek, ondan sonra karar vermek istediğini söyledi. Okulları gezdi ve Acıbadem İstek okulunu beğenerek tercih etti:))

Canım benim, canım tontişim başarılı olacağına eminim, bunu yuva sıralarında yeterince gösterdin. Ha! bide kurduğun akıl almaz cümlelerle, cevap veremez duruma düştüğümüz sorularınla, tadına varılmaz dillerinle, satrançda kazandığın birincilik madalyanla...


Bu güzel günleri bize yaşattığınız için çok mutluyuz, yeni yaşamınızda başarılar Prensesim, başarılar Tontişim...







20 yorum:

Asuman Yelen dedi ki...

İşte hayatı yaşanmaya değer kılan güzellikler. Bütün olumsuzluklar silinip gidiyor böyle zamanlarda. Allah hep güzel günlerini göstersin Nur' cum. Her ikisini de tebrik ediyorum...

Deliler Teknesi dedi ki...

İnsanın elindeki en büyük sermaye bu olsa gerek... Hele bir de başarılı ve sorumluluk sahibi iseler... Başka ne istenebilir ki Allah'tan... Nazardan saklasın Allah'ım... Bahtı hep açık olsun sevgili torunlarının Nur Hanım... Selam ve hürmetler.

NzlGl dedi ki...

İnsanın çoçuklarından sonra torunlarınında güzelliklerini yaşaması onları paylaşması ne güzel, ne mutlu...
Sevgili Nur hanım size özeniyorum. Ve ailenizle birlikte sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum.
İnşallah Allah bizlerede gösterir böyle güzellikleri yaşamayı
tebrikler, sevgiler

Adsız dedi ki...

Nur ablacım 41 kere maşallah ikisi de birbirinden tatlı torunlarınızın.Allah şanslarını her daim açık etsin.En güzel günler onların ve tüm çocuklarımızın olsun.ilerde ellerine istedikleri mesleği altın bilezik olarak takıp,büyük başarılarıyla sizi ve hepimizi gururlandıracaklar eminim.Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim Nur ablacım.iyi ki varsınız.sevgilerimi gönderiyorum ve ellerinizden öpüyorum.

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Tebrik ederim, gurur duyuyor insan.
Başarıları daim olsun kuzuların Nur'cum.
Sevgiler hepinize :))

Derin Sularda dedi ki...

Her iksini de tebrik ediyorum miniklerin, Allah daha güzel başarılarını göstersin;) Size de bu günlerdeki anılardan daima hatırlanacak güzel an'lar kalması dileğiyle..;)
Selamlar sevgiler...

Çınar dedi ki...

Ne mutlu sana Nur'cum ve anne babalarına.

Gelecekteki mutlu Türkiye'nin aydınlık yüzleri güzel torunlarının başarıları daim olsun. Her ikisini de benim için kocaman öp ve kutla lütfen canım.

Sevgiler

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Auman'cım,
Olumsuzlukları silmek için hepimizin bir yerlerden tutunmaya ihtiyacı var, yoksa çekilir mi? hayat rüzgarı bizi peşinden koşmaca sürüklerken.

Kaptanım,
hoşgeldin, ne iyi ettin uzun süre yoktun. Çok teşekkür ederim, bir iki satır işte belki ileride okurlarsa sanırım bugünkünün aksine çok daha mutluluk duyarlar.

Nazlı'cım,
seninde başarılarla dolu kıymetlilerin olduğunu biliyorum ve dilerim devamında benim tatdığım duygulara ulaşırsın canım, çok teşekkür ederim güzel yorumun için.

Kamikazem,
tatlı dillim, çok teşekkür ederim güzel kızım benim.

Özlem'cim,
benden de sevgiler canım, çok teşekkür ederim, sende güzel delikanlının başarılarını ve sonrasını gururla yaşamanı dilerim.

Dilek'cim,
değerli an'lar her daim taşamımızı doldurmalı ki yaşadım diyelim. Sende güzel iki yavrunun başarılarını doya doya yaşamanı ve sonrasında torunlarınla da doya doya devam etmesini dilerim.

Çınar'ım,
neredesin can arkadaşım, merak ettim öyle habersiz bırakma bizi, öksüz kalıyorum bak:))
Öperim canım çok teşekkür ederim. Türkiya'nin aydınlık yüzleri, Ah!!! keşke canım, kaçma yoluna gitmek zorunda kalmazlar inşallah.

Hepinize yürekten sevgilerle sevincime ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Sis dedi ki...

Çocuklarımız olmasa zaten hayatın ne anlamı var ki ?
İkisine de sağlıklı uzun ömür dileğimle.

laleninbahcesi dedi ki...

ikisini de kutluyor, başarılar diliyorum.

Nur'cum annem de şahit olmuştum torun sevgisine...bir de kızımınb hatıra defterine , hayatımda kimseyi senin kadar sevmedim yazdığını görünce anladım ki , bu başka bir boyut.
Torunlarınla birlikte nice güzel anlar diliyorum.

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Sevgili Sis,
yaşamın devamı onların elinde sanki, çok haklısın canım, teşekkür ederim.

Lale'cim,
aynen dediğin gibi bu başka bir boyut. Eskiden söyledikleri zaman böyle bir şey hiç düşünmemiştim, ama gerçekten başka bir sevgi torun sevgisi. Yani neredeyse her anımızda çöreklenmişler:))
Çok teşekkür ederim ve iyi tatiller dilerim.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Maşallah Nur hanım. Hem bu iki pırıl pırıl güzelliği, hemde onları pırıl pırıl yetiştirdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum.sevgiler.

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

NUR' cuğum bu prenses ve prensin tüm ebeveynlerini tebrik ederim.Ne kadar gururlansanız az gelir. Tüm yaşamları boyunca şanları bol, başarıları daim olsun.

Sevgilerle Tüm aileye !

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Sevgili Güngör,
ince yorumun için çok teşekkür ederim canım. Tüm çocuklarımızın geleceğinin de pırıl pırıl olmasını dilerim.

Zühre'm,
canım benim çok teşekkür ederim,Bal kıza da başarılar dilerim ve her ikinizide sevgiyle kucaklarım.

sufi dedi ki...

Prensesin de tontişin de hayat yollarında hiç sekmeden selamet ve sağlıkla yol alsınlar ve başarılarının zirvelerine çıkarak yaşasınlar büyüsünler ve vatana ve tüm diğer gençlere örnek olsunlar dilerim.Eskilerin "anasına bak kızını al, armut dibine düşer" gibi sözleri boşa söylenmemiş sözler demek ki.Can dostum Seni de, anne babaları da prenses ve tontişi de tebrik ediyor ve kucaklayıp öpüyorum.Tontini

Yaşamın kıyısında dedi ki...

BEN DE SENİ CAN DOSTUM BENDE SENİ KUCAKLAYIP ÖPÜYORUM.

OHHH BE CAN GELDİ BLOGLARA:))

noyumberry dedi ki...

İkisini de tebrik ediyorum..Maşallah.
Hayatlarında daha nice başarılara imza atmasını dilerim..Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır:)
Sevgiyle sağlıkla kalın:))

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Teşekkürler Tülay'cım,
seninde başarılı olan yavrularını bende kutlar güzel gelecekler dilerim.
Sevgiler canım...

Nehire dedi ki...

Ne güzel yüreği gülümseten,sevgi dolu başarılar.Her adımlarında başarıları yüzlerinde tebessüm olsun,torunlarınızın.Sevgiyle kalın Nur Hanım...

Tijen dedi ki...

Ah Nur'cuğum,
Nasıl sahip çıkacağız biz bu dünya tatlısı, masum çocuklara? Her solan çiçek yüreğimi bir kez daha dağlıyor...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...